2015. augusztus 12., szerda

Prológus

Prológus


"Az ördög valóságos, és ő nem egy kis vörös ember szarvakkal és farokkal. Gyönyörű is lehet, mert ő egy bukott angyal és Isten kegyeit élvezte." - American Horror Story


Az angyalok és démonok között húzódó ellentét mindig is beárnyékolta a halandók sorsát ezen a földön, ártatlanok vérét ontva pusztított és pusztít ma is az egész világon. Egymás ellen szított isteni lények vívják meg újra és újra ugyanazokat a csatákat, melynek következtében a Föld egy kietlen hellyé változott, egy olyan hellyé, ahol felütötte a fejét az éhezés és a nyomor.

Valójában egy olyan nagy, láthatatlan háború dühöng, ami minden emberi képzeletet felülmúl. Azonban ez nem két egyenlő erő közötti harc, Isten továbbra is mindenek felett áll és győzelemre vezeti az angyalokat ebben a végtelennek tűnő, halhatatlan háborúban, hogy a bűnös angyalok végül végső vereséget szenvedhessenek.
Ám ha mindössze ennyi lenne, nem is lenne mit elmesélni, igaz? Az angyalok valóban a démonok felett állnak, csakhogy ők ebbe nem törődtek bele olyan könnyen. Lucifer vezetése alatt a bukott angyalok félvéreket próbáltak teremteni, nőket erőszakoltak meg, akik belehaltak az aktusba mielőtt egyáltalán teherbe eshettek volna. 
A bukottak évszázadokig próbálkoztak hozzájuk hasonló lények teremtésével, hogy felülkerekedhessenek az angyalok és Isten hatalmán, ám érintésüket semmilyen emberi lény nem bírta elviselni. 
Egészen egy újabb csatáig senki nem gondolt bele, hogy a megoldás körülveszi őket, sőt mi több, bennük keresendő. A vérrontás közepette egy sötét angyal megdermedt a tömegben és megbabonázva bámulta az ujjai hegyére kenődött vért.
Vér. Angyalvér.


4 megjegyzés: